Yin & Yang - All is Complete


Päivä, jonka luulin jäävän koittamatta. Odin on kotona. Väsyneenä, haisevana, mutta onnellisena ja hyvinvoivana. Pitkän matkan kulkeneena Shanghaista Soulin ja Frankfurtin kautta Suomeen - muuten ainoana meistä, joka tällä reissulla lopulta pääsi Koreaan. Kehä sulkeutuu vihdoin ja meistä kuudesta Kiinaan lähtijästä viisi on palannut yhteiseen uuteen kotiin ja elämään. Inton kannalta kotiinpaluu toteutui vähän liian myöhään ja hän pääsi Duanin hellässä sylissä pois rakastettuna ihan loppuun asti.


Duanille löytyi läheiseltä asuinalueelta ihana kanadalainen perhe, jossa on hänen toiveidensa mukaan pieniä lapsia. Uuden hyvän perheen löytäminen hänelle ja asioiden järjestyminen oli sydämeni asia. Duan kysyi Odinin lähdettyä hänen luotaan voidaanhan soitella videolla, olisi niin ihanaa nähdä tyttöjä ja meitä jatkossakin. Olisin pyytänyt samaa <3.

Viimeiset kuvat Intosta <3

Kiinaan liittyen meillä on enää muutama hassu asia: myymättä olevat ilmanpuhdistimet, kosteudenpoistaja, sähkömopo ja Inton lentokoppa papereineen. Niitä tässä vielä kaupataan, mutta enää en ole päivittäisessä WeChat-pyörteessä hoitamassa asioitamme Duanin, kuljettajamme Yaon, komennusyrityksen assistentin ja eläinuljetusagenttien tai -lääkäreiden kanssa. Tunne on samaan aikaan vapauttava ja tyhjä. Into tulee Suomeen ystäviemme mukana myöhemmin ja pääsee suklaakirsikkapuun alle Keurussaareen. Kiinassa tuhka jää niin paljon rouheammaksi, ettei sitä voi sirotella luontoon.

Niin meidän yin & yangista on jäljellä vain yang. Vaalea, positiivinen, lämmin. Kokemuksina ja muistoina sydämessä, hymynä huulilla ja joskus kyyneleinä poskilla. Niin paljon kuului meidän Kiinan komennukseen ja Project Shanghai Housewife on tullut päätökseen.

Kiitos jokaiselle mukana kulkeneelle.


Rakkaudella, Tiina

Kommentit