Kotia etsimässä.. 

Ekana reissupäivänä maanantaina palauduimme lennoista hieman käsistä lähteneellä lounaalla Pudongilla hotellimme vierestä löytyneessä kiinalaisessa tilaamalla pöydän täyteen ruokaa. Siitä lähdimmekin vatsat täynnä Starbucksin kautta mieheni työpaikalle vauvan kera. Illan rentouduimme hotellin loungessa Puxin puolen valoja ihaillen. Yllätin vielä illalla mieheni syntymäpäivän kunniaksi hänet tilaamalla huoneeseemme vähän kakkua ja kuohuvaa ;).


Toinen päivä: Kiinalainen terveystarkastus

Tulipahan sitten nähtyä kiinalainen terveystarkastuskin. Tarkastus tehtiin International Travel Medical Centerissä ja kesti tehokkaat 40 min sisääntulosta uloslähtöön. Tehokkaalla tarkoitan nyt oikeasti tehokasta. Paikalla tehtiin linjatyönä tarkastuksia ulkkareille ja kävimme yhteensä seitsemässä huoneessa röntgen, verikoe, ultra, näkö, sydänkäyrät, verenpaine ja ”joku tunnustelu” (osastoa don’t ask tai what happens in..stays in). Tunnustelijanainen myös letkautti monta hauskaa legendaa, joille mieheni kanssa peräkkäin tarkasteltavina repeilimme ”bliiiiiith!”, ”never mind”, ”relax more”, ”lay down”, ”clothes off!”, ”no more!” ja vaikka mitä tietysti erittäin hauskalla tavalla lausuttuna. Tuomio tullee neljässä päivässä..

Odotustilassa

Aikuisten kietaisumallinen body päälle, kohti tuntematonta ja sen yli :D 


Terveystarkastuksen paaston jäljiltä kävimme kahvilan take awayn jälkeen läpi yhteensä 13 asuntoa Racquet Clubilla, Rancho Santa Fellä, Westwood Greenillä ja Fashion Parkilla. Voi,  kunpa voisi saada Fashion Parkin asunnon Racquet Clubin tai Santa Fen näköalalla ja klubieduilla. Kaikkea ei kuitenkaan voi saada ja komproisseja on pakko tehdä. Suuri osa asunnoista oli likaisena ja kylmänä vastassa mikä vaikuttaa fiilikseen väkisinkin. Yhdessä asunnossa kuvattiin jopa näytön aikana leffaa ja päät kolisi yhteen tuotantoryhmän porukan kanssa, kun taas yhdessä asunnossa oli remppamiehet hiukan fiilikseen vaikuttamassa :D Ainiin ja ehdimmehän syödä kiinalaisen lounaankin siinä välissä. Vessat on muuten aika kokemus ostareilla, inva-wc:tä lukuunottamatta vessat on mallia ”reikä lattiassa”, käsienpesuvesi on kylmää, eikä saippuaa ole saati lastenhoitohuonetta. Luovuus palkitaan ja vaipat vaihdettiin autossa ja ravintoloiden penkeillä, käsienpesuun kävin ylihygieenikkona ostamassa ihan ikioman saippuan :D!

Raketilla, voi näitä näkymiä!

Raketin mielettömät klubitilat

Rancho Santa Fen espanjalaisvillat

Erään villan takapihalla oli ihkaoma bambumetsä <3


Ps. Mistä tietää, että tuote on Kiinassa valmistettu? Siitä, että ulkkaribrändiltäkin vaikuttavassa putelissa kaikki teksti on kiinaksi. Tuontituotteissa muiden kielien päälle on kiinnitetty kiinaksi vain etiketti ;)

Terkkuja Shankusta!

T.Tiina




Kommentit